نماینده گچساران و باشت: اجرای پروژه‌های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد نیازمند سازماندهی بین‌مدیریتی است

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استان، گفت: اجرای پروژه‌های عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد بدون تعامل بین‌مدیریتی به نتایج مطلوب نخواهد رسید و باید با تمرکز بر پروژه‌های کلیدی، تحول زیرساختی در شهرهای استان رقم خورد.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: تحقق توسعه پایدار و اجرای مؤثر پروژه‌های عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد مستلزم سازماندهی بین‌مدیریتی و تعامل مؤثر بین دستگاه‌های اجرایی است.

غلامرضا تاجگردون ظهر چهارشنبه در نشست بازآفرینی شهری استان با بیان اینکه پیشبرد طرح‌های توسعه‌ای تنها با مشارکت و هماهنگی نهادهای مختلف امکان‌پذیر است، افزود: تعریف صرف پروژه‌ها بدون در نظر گرفتن اثربخشی آن‌ها، نمی‌تواند منجر به ارتقاء واقعی ظرفیت‌های شهری شود.

وی با اشاره به اینکه باید از پراکندگی در تعریف پروژه‌ها پرهیز کرد، اظهار داشت: تمرکز بر یک یا دو پروژه شاخص و با اثر تکاثری می‌تواند موجب تحولات بنیادین در زیرساخت‌های شهری شود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به جمعیت هدف شهر یاسوج، گفت: این شهر با ۱۳۰ هزار نفر جمعیت، به بیش از ۲۴۰ هزار نفر خدمات‌رسانی می‌کند و لازم است پروژه‌هایی متناسب با این حجم از نیاز تعریف و اجرا شوند.

تاجگردون همچنین با اشاره به وجود چالش‌های مدیریتی در استان، تصریح کرد: برای ایجاد تحول در شهرها، ارائه پیشنهادهای غیرمنسجم یا فقدان خروجی روشن راه‌گشا نخواهد بود و باید رویکردی مشخص و منسجم اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه قدمت شهر دهدشت به دوران صفویه بازمی‌گردد، خاطرنشان کرد: با وجود اهمیت بافت تاریخی این شهر، هنوز مشاور اجرای طرح‌های مربوطه به‌صورت جدی فعالیت خود را آغاز نکرده است و انتظار می‌رود اقدامات اساسی و کارآمد در این زمینه صورت گیرد.

 

ارسال نظر