تاجگردون با اشاره به وضعیت نامتوازن سرمایهگذاری در کشور در گذشته، گفت: در سال ۱۳۸۲، مجموع سرمایهگذاری در ۱۱ استان کشور برابر با سرمایهگذاری در تنها یک استان بوده است. به گفته تاجگردون، در همان سال تنها ۱۰۰ هزار دلار در استان کردستان و ۱۲۰ هزار دلار در سیستان و بلوچستان سرمایهگذاری صورت گرفته بود. وی پروژههایی مانند پتروشیمی، فرودگاه سقز، کریدور میاندوآب-کرمانشاه و اتصال راهآهن همدان به سنندج را از جمله طرحهای آن دوره برشمرد که میتوانند به ایجاد تعادل اقتصادی در کشور کمک کنند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه کشور برای دستیابی به رشد اقتصادی ۸ درصدی نیازمند سرمایهگذاری خارجی است، تصریح کرد: سرمایهگذاران ابتدا مطالعات دقیقی انجام میدهند و تمایل دارند در استانهای توسعهیافتهتر سرمایهگذاری کنند. به همین دلیل، باید زیرساختهای لازم در استانهای کمتر برخوردار فراهم شود.
تاجگردون خاطرنشان کرد که با فرض اختصاص کل بودجه به پروژههای عمرانی، تنها حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برای این طرحها قابلاختصاص خواهد بود که رقم قابلتوجهی نیست. وی در پایان هشدار داد: اگر دولت در سال ۹۷ برنامهای مشخص برای ایجاد تعادل اقتصادی ارائه نکند، مجلس با تدوین برنامهای جایگزین، وارد عمل خواهد شد.
ارسال نظر