تحقق رؤیاهای دیرینه مردم باشت با اجرای پروژه‌های زیرساختی

غلامرضا تاجگردون با اشاره به بهره‌گیری مؤثر از منابع مالی نفت، بنیاد برکت و بودجه‌های ملی در دولت یازدهم، از تحقق پروژه‌های زیرساختی نظیر برق‌رسانی، راه‌سازی و آبرسانی در منطقه باشت خبر داد. وی بنیاد برکت را از عوامل کلیدی محرومیت‌زدایی در مناطق کمتر توسعه‌یافته دانست.

نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: بهره‌برداری هدفمند از منابع مالی نفت، بودجه‌های ملی و همچنین ظرفیت‌های بنیاد برکت موجب تحقق آرزوهای دیرینه مردم شهرستان باشت در دولت یازدهم شده است.

تحقق رؤیاهای دیرینه مردم باشت با اجرای پروژه‌های زیرساختی

غلامرضا تاجگردون اظهار داشت: اجرای طرح‌های زیرساختی نظیر تأمین آب آشامیدنی و راه‌سازی، از مهم‌ترین دستاوردهای دولت یازدهم در شهرستان باشت به‌شمار می‌رود.

وی با اشاره به اجرای پروژه برق‌رسانی به منطقه سخت‌گذر پیچاب گفت: عملیات این طرح از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و در دو فاز نخست، دو روستا شامل ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار شده‌اند. منطقه پیچاب دارای ۱۶ روستا و ۳۵۰ نفر جمعیت در جنوب یاسوج است و تاکنون برای این پروژه بیش از ۲۱ میلیارد ریال اعتبار صرف شده است.

تاجگردون ادامه داد: فازهای سوم، چهارم و پنجم این طرح نیز در حال اجرا است و با اجرای مرحله دوم، که شامل ۲۳.۷ کیلومتر شبکه فشار متوسط است، هشت روستای دیگر نیز برق‌دار خواهند شد.

نماینده گچساران و باشت گفت: در حوزه راه‌سازی نیز ۴.۵ کیلومتر از مسیر کوهستانی ده‌بزرگ به پیچاب به بهره‌برداری رسیده که برای آن بیش از ۹۶ میلیارد ریال هزینه شده است. همچنین از سال ۱۳۹۴ تاکنون، ۵۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در ۱۳ روستا بهسازی و آسفالت شده است. مجموع اعتبار اختصاص‌یافته به این پروژه‌ها بالغ بر ۴۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی پروژه تأمین آب آشامیدنی برای هفت روستا افزود: این طرح با بیش از ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار از محل منابع بنیاد برکت آغاز شده و شامل حفر چاه، احداث ۴.۵ کیلومتر خط انتقال، ۱۰ کیلومتر شبکه توزیع، احداث دو مخزن ذخیره ۳۰۰ مترمکعبی و ۳۰۰ متر خط انتقال برق است. با بهره‌برداری از این طرح، یک‌هزار نفر از جمعیت روستایی منطقه از آب آشامیدنی سالم بهره‌مند خواهند شد.

تاجگردون مجموع اعتبار پیش‌بینی‌شده برای پروژه تأمین آب مجتمع گوهرگان در باشت را ۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: پیش از این نیز بیش از ۲ هزار نفر از طریق پروژه‌های آبرسانی از نعمت آب شرب سالم برخوردار شده‌اند.

وی همچنین از سرمایه‌گذاری دو هزار میلیارد ریالی بنیاد برکت در استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: این اعتبار در سه منطقه لوداب، چاروسا و باشت هزینه خواهد شد. وی نقش بنیاد برکت را در محرومیت‌زدایی از مناطق کمتر توسعه‌یافته بسیار مؤثر دانست.

ارسال نظر